Els periodistes Àngels Barceló, Isabel Gemio, Susanna Griso i Josep Cuní han estat distingits amb alguns dels premis Ondas 2017 de ràdio i televisió, que concedeix anualment Ràdio Barcelona de la Cadena Ser, i en els quals també han estat distingits Jarabe de Palo i Alejandro Sanz.

També s'ha premiat la tasca de totes les ràdios catalanes en reconeixement a la cobertura informativa dels atemptats del mes d'agost passat a Barcelona i Cambrils.

En l'àmbit de la ficció a la televisió i el cinema han estat distingides les sèries Sé quién eres (Telecinco) i Las chicas del cable (Netflix), els actors Javier Gutiérrez i Josep Maria Pou i l'actriu Blanca Suárez. En la categoria de millor presentador de programa de ràdio musical, els Ondas han distingit enguany Virginia Díaz, pel programa 180 grados, de Radio 3.

Els Ondas, els guardons degans de ràdio i televisió que es concedeixen a Espanya, premien cada any els professionals, empreses i treballs espanyols i internacionals més excel·lents en ràdio, publicitat radiofònica i televisió.