El concursant «més raret» de Masterchef Celebrity 2, el policia i piragüista Saúl Craviotto, va guanyar ahir a la matinada el talent show de Televisió Espanyola, i tot i que va dir que ha de «pensar-se molt» tatuar-se el logo del programa, com va fer amb les seves gestes olímpiques, admet que ha estat una vivència «increïble».

«Un tatuatge no ho sé. Però sí que és veritat que ha estat una experiència molt intensa en la meva vida, ha estat una de les millors que he viscut i que possiblement visqui. Però ja veurem què fem, cal pensar-s'hi», comenta divertit el gua-nyador del programa.

Craviotto (Lleida, 1984), el més allunyat del món de la faràndula de l'elenc d'aquesta segona edició amb famosos de Masterchef, es va imposar davant més de 3,4 milions d'espectadors a l'actriu i còmica Sílvia Abril, després de caure en la primera prova de la vetllada José Corbacho i Patricia Montero. «Vaig gaudir moltíssim amb aquesta lluita, perquè de veritat, de cor, tant la Sílvia com jo estàvem desitjant que tots dos féssim un plat increïble. Tots dos volíem fer el millor plat i que guanyés el millor», assegura el policia nacional i piragüista. Amb un menú inspirat «en les seves terres» -a Lleida, on té família, i a Astúries, on viu fa «mitja vida-, Craviotto es va emportar el beneplàcit del jurat, format pels cuiners Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i el manresà Jordi Cruz, que ahir va guanyar la tercera estrella Michelin pel seu restaurant Àbac. La seva proposta, que van degustar Martín Berasategui i Quique Dacosta, incloïa un entrant de peix rei amb «pa amb tomàquet», una becada amb poma i nyoqui de blat de moro, i unes postres de crema de fruites de la passió i albercoc, quenelle de gelat de mango i un arbre de xocolata. L'últim programa va tenir la participació dels germans Roca.