Helena Garcia Melero ha estat l'escollida per substituir Núria Roca en la franja posterior a l'emissió d' Els matins de TV3. Segons va anunciar ahir la televisió pública catalana, Melero es posarà al capdavant del Tot es mou, un programa «fresc i proper» en què la presentadora, juntament amb el periodista manresà Francesc Sòria, posaran una mirada informal i distesa a les coses que passen i es mouen en una franja molt viva i dinàmica.

Tot es mou s'emetrà de dilluns a divendres, després d' Els matins i fins a les dues del migdia. Segons un comunicat enviat per la cadena, l'espai «vol acompanyar i entretenir els espectadors, donar veu als protagonistes del moment i tractar aquelles qüestions que toquen més de prop els ciutadans amb un to amable i distret».

Dirigit per Irma Pina,el nou programa Tot es mou jugarà amb diferents connexions en directe, tertúlies, reportatges, entrevistes i l'anàlisi dels temes del dia, que ampliarà en molts casos i en buscar à l'aspecte pràctic i curiós en altres.