Les forces d'elit de S.W.A.T., la famosa sèrie policíaca dels anys 70, tornen a l'acció amb una nova adaptació televisiva protagonitzada per l'actor Shemar Moore, que reinventa aquesta història i l'enfronta amb desafiaments actuals, com el racisme, la brutalitat policial i la injustícia. La nova S.W.A.T. es va estrenar a principi d'aquest mes als Estats Units, mentre que a Espanya la cadena AXN emetrà el primer episodi aquesta nit.

A més de la famosa sèrie dels anys 70, S.W.A.T. ha conegut diverses adaptacions a la gran pantalla, entre les quals sobresurt la del 2003, protagonitzada per Samuel L. Jackson, Colin Farrell i Michelle Rodriguez. En aquesta ocasió, Shemar Moore encapçala un repartiment en què també apareix la mexicana Stephanie Sigman ( Narcos), Jay Harrington, Alex Russell i Lina Esco.

El que va ser actor de la sèrie Mentes criminales interpreta Daniel 'Hondo' Harrelson, membre d'un cos d'elit de la policia de Los Angeles que s'ha de fer càrrec de la seva unitat quan el seu cap mata accidentalment un jove al carrer.