TV3 manté el lideratge d'audiència després de tancar el mes de novembre amb una quota del 13,9%, 4,8 punts per sobre d'Antena 3, que es queda amb el 9,1%, la segona cadena classificada. La tercera posició se l'endú Telecinco, amb el 9,1%.

La quarta posició del rànquing de cadenes més vistes aquest novembre a Catalunya l'ocupa La 1 de Televisió Espanyola, amb una quota del 7,4%. Just per sota, en cinquena posició i a només una dècima de diferència, es queda La Sexta, amb el 7,3%. La cadena d'Atresmedia baixa considerablement respecte a l'octubre, quan va assolir una històrica segona posició amb una quota del 9,1%.

La quota de pantalla assolida per TV3 aquest novembre és la segona millor de l'any, després de fer història l'octubre amb un històric 17,5%. Els bons resultats de la cadena pública catalana són fruit, sobretot, de l'èxit dels seus informatius. Els Telenotícies són líders en totes les seves edicions i han encapçalat el rànquing dels programes més vistos del dia en 27 ocasions. També han registrat notables resultats espais com el Polònia i la sèrie Merlí.

Telecinco regna a Espanya

Pel que fa al conjunt d'Espanya, Telecinco es manté líder per novè mes consecutiu, malgrat haver registrat el 12,3%, la seva pitjor dada en els últims 14 mesos. La segona posició l'ocupa Antena 3, amb l'11,9%, i La 1 de Televisió Espanyola es queda en tercera posició, amb el 10,8%. La Sexta, amb el 9%, i Cuatro, amb el 5,9%, ocupen, respectivament, la quarta i cinquena posició.