La més petita i menuda dels concursants de la nova temporada de Masterchef Junior, que va començar a emetre aquest dimecres TVE1, és de Manresa. Es tracta de la Núria, té 8 anys i ja s'ha convertit en una de les favorites, tant pels seus plats com per la seva desimboltura a l'hora de moure's davant les càmeres i relacionar-se amb els seus companys i membres del jurat. Amb el també manresà Jordi Cruz, ja ha establert una relació especial. «Com algú es fiqui amb ella.... !!!», va alertar el cuiner manresà a la resta.

La Núria és una dels 16 nens i nenes que prenen part al concurs. Al primer programa emès dimecres hi van prendre part 25 concursants que van haver de cuinar davant el jurat. D'aquests, 9 van quedar eliminats. La Núria va aconseguir el davantal per continuar al programa gràcies a un plat de pasta amb espinacs

Posteriorment els 16 seleccionats van haver de superar una prova de les anomenades exteriors, que es va enregistrar a Sanlúcar de Barrameda, a Cadis, i que va consistir a fer un gelat. Després van tornar a plató per fer la primera prova d'eliminació de la temporada. Tres aspirants ja van quedar a fora. La Núria és dels que continuen, i ho va fer amb una molt bona valoració del seu plat. Es va posar a plorar. «A vegades quan estic contenta o nerviosa em poso a plorar».

A la presentació dels aspirants la Núria explica que és de Manresa, que li agrada anar amb bici, córrer, que fa duatlons i que ha vist alguns programes de Masterchef Junior, però no recorda exactament de quina temporada.

Masterchef Junior, amb concursants d'entre 8 i 12 anys, compleix la cinquena temporada. Tot i que ja fa dies que s'ha enregistrat, constarà de sis programes durant els quals apareixeran convidats com el tres estrelles Michelin David Muñoz o el motociclista Marc Màrquez. El jurat del programa està format pel trio televisiu Samantha Vallejo Nágera, Pepe Rodríguez i el manresà Jordi Cruz, que recentment ha aconseguit un tres estrelles i que ha apadrinat el projecte de Manresa, capital de la cultura catalana. La presentadora és Eva González.

La Núria va fer el càsting per participar al programa a Barcelona entre centenars d'aspirants.