La sèrie que gira entorn a l'emblemàtica indústria del country a la capital de Tennessee dirà adéu aquest any. Movistar + estrenarà el proper 5 de gener, a les 23.50h, la sisena i última temporada de Nashville (2012), un dia després de la seva estrena als EUA. A més, es despedirà d'una manera molt especial, ja que el febrer la cadena emetrà un concert gravat al Royal Albert Hall de Londres, un gran esdeveniment d'acomiadament gravat el 2017, on hi van participar actors de la sèrie, com Charles Esten (Deacon) i molts altres.

Aquesta última temporada haurà de concloure les històries que giren entorn als seus protagonistes. I és que la Juliette, el Deacon, el Will, el Gunnar, l'Scarlett, la Maddie i la Daphn es despediran com ho saben fer millor: amb música.

Durant el concert del Royal Albert Hall londinenc, que s'emetrà el febrer, els actors interpretaran «cançons mítiques de la sèrie», com Sanctuary, Fade Into You o A Life That's Good, a part de versionar el tema Heroes de David Bowie.

Com a novetat d'aquesta temporada, tornaran a les vides dels protagonistes, com Jessie Caine (Kaitlin Doubleday), amb qui Deacon estrenyerà encara més els seus lligams. També tornarà Zach Welles (Cameron Scoggins), i s'incorporen al repartiment Josh Stamberg ( The Affair), Jake Etheridge (que treballa com a consultor musical a la pròpia sèrie) i Dylan Arnold ( When We Rise). Aquesta última temporada, però, ja no tindrà Rayna James (Connie Britton), que va ser nominada a millor actriu als premis Emmy l'any 2013.

En tot el seu recorregut, Nashville ha tractat el tema de la indústria musical a la capital de Tennessee (els Estats Units), en concret la del món del country, sobre el qual gira la trama principal. Dins d'aquest context s'hi sumen les relacions afectives i amoroses dels seus personatges.

La sèrie nord-americana Nashville ha generat diversos àlbums recopilatoris i ha suposat un glop d'aire fresc en el món del country, a més a més que ha estat renovada en diverses ocasions gràcies al suport incondicional dels seus espectadors.