TV3 ja té a punt el magazín de tarda que substituirà a partir de dilluns A tota pantalla. Es tracta de Tot es mou, un programa que seguirà l'actualitat i que presentaran Helena Garcia Melero, el manresà Francesc Sòria i Lluís Marquina. Inicialment, l'espai era previst per ser emès en la franja matinal, després d' Els Matins, però el moment econòmic delicat pel qual passa TV3 fa que finalment s'hagi ubicat a la tarda i així s'assumeix amb recursos propis un espai fins ara ocupat per A tota pantalla, contractat a una productora externa a la casa.

Segons ha anunciat la cadena, Tot es mou arrencarà a les 16.35 h amb l'objectiu d'«acompanyar i entretenir els espectadors en una franja horària en què actualment es mouen molts fets de gran interès, i a un ritme trepidant». L'espai donarà veu als protagonistes del moment i tractarà les qüestions que toquen més de prop els ciutadans «amb un to amable i distret».

El magazín inclourà diferents registres, per tractar qüestions estrictament informatives, i també de divulgació i entreteniment. També tindrà un parell d'espais d'opinió i anàlisi de l'actualitat des d'un prisma seriós i humorístic.

Tot es mou estarà basat en connexions en directe, tertúlies, reportatges, entrevistes i l'anàlisi dels temes del dia, i en molts casos els ampliarà buscant l'aspecte pràctic i curiós, entre d'altres.

Els tres conductors del magazín, Helena Garcia Melero, Francesc Sòria i Lluís Marquina, estaran acompanyats d'altres cares de la cadena autonòmica com ara Laia Ferrer, Àngels Molina, Eloi Cordomí o Llucià Ferrer.