n Pocs dies després de saber-se que a final de temporada abandonaria el grup Godó, Alfons Arús ha confirmat el seu fitxatge pel grup Atresmedia. Tot i que alguns rumors apuntaven que el destí del periodista català era a Mediaset, finalment ha estat el grup d'Antena 3 el que s'ha quedat els seus serveis. Segons va informar ahir el grup, Arús ja està treballant en un nou projecte d'entreteniment que s'estrenarà aquest any a La Sexta.

«Celebro que es pugui oficialitzar un compromís que es va gestar fa temps. L'excel·lent tracte humà, la solidesa d'un projecte, la coherència d'un model, l'estabilitat de la qual gaudeixen els presentadors i, per què no dir-ho, l'enorme il·lusió que m'han transmès els responsables del grup han fet que fos molt senzill prendre la decisió», afirma Alfons Arús, segons un comunicat d'Atresmedia.

El periodista assenyala que «em sento feliç de tornar a casa, a casa meva. Després de 24 temporades, torno amb més arrugues però també amb més il·lusió, més energia, més convenciment, més emoció i més gratitud. Amb enormes desitjos de tornar a ser un més d'aquesta gran família que és Atresmedia», afirma Arús, que va fer els primers passos en el món del periodisme a Antena 3 Radio, per més tard fer el salt a Cadena Catalana (Onda Cero), on va presentar Arús con leche, espai que va ser premiat amb un Ondas el 1989. A Antena 3 també va dirigir i presentar, entre el 1992 i el 1993, el programa d'humor Al Ataque.

Pel que fa al nou espai que prepara per a La Sexta, Arús ha asse-nyalat que serà «coherent amb la meva manera d'entendre la televisió i mantindrà l'esperit del que dirigeixo des de fa tant temps», en referència a Arucitys, format que presenta i dirigeix a 8TV des del 2002, i que s'acomiadarà el mes de juny. Per ara es desconeixen més detalls sobre el format, que podria ser similar al d' Arucitys.