n TV3 emet aquesta tarda, a partir de les 19.50 h, una edició especial d' Enganxats, el programa sobre les sèries que dirigeix i presenta Espartac Peran. Per a aquesta ocasió, el programa farà un recorregut transversal per les sèries de la televisió pública catalana. Es recorreran les ficcions que TV3 ha emès al llarg de la seva història. Per fer-ho, s'han convidat tres persones relacionades d'una manera o altra amb el tema. D'una banda, Margarida Minguillón, la Rosa de Poblenou; de l'altra, Mari Pau Huguet, un dels referents televisius del país; i, en tercer lloc, el músic Joan Pau Chavez, que interpretarà en directe les sintonies més famoses de les sèries.

Els col·laboradors habituals: Boris Ruiz, Anna Barrachina, Marta Bayarri, Clàudia Costas i David Balaguer, explicaran quina ha estat la sèrie de ficció que els ha enganxat més al llarg de la història de TV3 i per què. Entre d'altres, es parlarà a fons de sèries que han deixat petjada en tots aquests anys en els cors de l'audiència, com Laberint d'ombres, que va comptar amb un dels personatges més dolents del moment, en Salvador Borés, al qual va donar vida l'actor Marc Cartes.

També recordarà Jet lag, la sèrie que va representar el salt de les T de Teatre a la televisió i va anar un pas més enllà en la comicitat de la ficció catalana. I de Teresina S.A., que, tot i que només se'n van fer tretze episodis, és una sèrie que encara avui tothom recorda. Un altre dels referents del seu moment va ser Porca misèria, que va trencar motllos en la manera de concebre una sèrie setmanal, o La granja, en què intervenia el col·laborador del programa Boris Ruiz, que representava la porta d'entrada als debats interessants del cèlebre programa La vida en un xip, de Joaquim Maria Puyal.

Aprofitant l'avinentesa que Margarida Minguillón serà al programa, també es parlarà de la primera gran telenovel·la diària del país, Poble Nou, que va deixar personatges tan apreciats per l'audiència com l'Antonio i la seva dona, la Rosa, o la tieta Victòria. En aquesta sèrie, a més, van debutar Quim Gutiérrez i Cristina Brondo. Per acabar, també es recordarà Estació d'enllaç.