n El creador de la sèrie The Wire, David Simon, i la productora catalana Mediapro s'alien per posar en marxa la producció d'una minisèrie basada en la història del Batalló Abraham Lincoln i el Batalló Washington, dues brigades formades per voluntaris arribats dels Estats Units amb l'objectiu de lluitar, al costat republicà, contra l'avenç de les tropes feixistes durant la guerra civil espanyola. El projecte, encara en una fase molt inicial, portarà per títol A dry run (Una carrera en sec), segons informa el portal Variety.

D'acord amb aquesta font, la producció tindria inicialment sis lliuraments d'una hora de durada cadascun d'ells, tot i que des de la productora de Jaume Roures no es descarta que s'acabi allargant. Dennis Lehane i George Pelecanos -els quals ja van col·laborar també amb The Wire- ja estan treballant al costat de Simon amb els guions d'aquesta minisèrie, que, tot i ser una ficció, vol mantenir-se fidel a la realitat, recordant episodis històrics dels batallons que van lluitar a Espanya entre els anys 1937 i 1939, com per exemple el de la batalla del Jarama.

En declaracions recollides per Variety, el mateix David Simon ha explicat que el projecte serà «convincent i tràgic». En la seva opinió, aquella guerra va deixar clar que «el capitalisme, encara que pugui ser una eina elemental per generar riquesa massiva, no ofereix una resposta moral per a les societats».