n Recollint la tradició familiar de jugar a jocs de taula de cultura general com el Trivial o el Pictionary, Telecinco estrena avui, a les 13.30 h, Pasapalabra en familia, una sèrie d'especials del mític concurs de Telecinco. Christian Gálvez, com en l'edició tradicional dels vespres, es posa al capdavant d'aquest nou repte. Paz Herrera, Susana García Zapatero, Nacho Mangut o José Manuel Lucia, llegendaris concursants de Pasapalabra, seran alguns dels primers participants que concursaran a l'edició familiar, acompanyats pels seus fills, cònjuges, germans o nebots en els respectius equips de tres.

Pasapalabra en familia proposarà un repertori de proves que facilitarà la participació de tots els membres de la casa. A més de les qualitats pròpies del bon concursant de Pasapalabra -destresa amb el lèxic, bona memòria, rapidesa mental i saber controlar els nervis per anar superant les diferents proves del programa-, els concursants de la família posaran a prova els seus coneixements sobre actualitat, música i, fins i tot, els seus dots de dibuix.

En aquesta edició especial, la roda de les 25 preguntes es dividirà a la meitat i dos membres de cada equip s'encarregaran de respondre les preguntes, un de la lletra A a la N i un altre de la Ñ a la Z, sense que el segon pugui jugar fins que Christian Gálvez formuli totes les preguntes del primer bloc.