Pertanyen a dinasties famoses, expressen alegria i desimboltura i afronten cada repte amb simpatia i bon humor. Tres famílies veteranes -els Salazar, els Fernández Navarro i els Jiménez, protagonitzen les noves entregues de Los Gipsy Kings al costat de dues noves incorporacions: Cristo i la família Contreras des de Sevilla, i les Muñoz, un matriarcat del Rastro madrileny.

En aquesta nova temporada, que s'estrena a Cuatro aquesta nit, Los Gipsy Kings acolliran el debut empresarial de Cristo Contreras, la recerca del somni americà de les Salazar, el despertar artístic dels Fernández Navarro, l'amor prohibit de la Rebe i la increïble posada de llarg de Celia, la filla gran de les Muñoz.

Un total de cinc dinasties gitanes estan disposades a donar-ho tot en la quarta edició del programa d'entreteniment. Ja recuperats de l'última bogeria de Joaquín després de la crisi existencial que va portar a la família a fer la volta al món, els reis del luxe tindran un nou i gran objectiu: aconseguir ser artistes reconeguts mundialment. Mentrestant, a Palma de Mallorca, els més joves de la família Fernández seguiran amb la seva pròpia aventura: aconseguir una feina per demostrar al seu pare que han canviat. A més, hi haurà el retorn d'un membre de la família molt especial.

Los Gipsy Kings van tancar la tercera edició, l'any passat, amb el 11,5% de share i 1.674.000 espectadors de mitjana a Cuatro.