Després de l'anhelada espera per part de tots els seguidors de la sèrie, la tercera temporada de Vis a vis arriba aquesta nit, a les 22:20 hores, a Fox. Produïda per Globomedia (Mediapro) i FOX Networks Group (FNG) Espanya, la nova temporada suposa la continuació de la sèrie emesa anteriorment per Antena 3.

La nova entrega de la sèrie comença amb el trasllat d'un destacat grup de preses a Cruz del Norte, un altre centre penitenciari del mateix conglomerat empresarial que Cruz del Sur, on hauran d'acostumar-se a una nova realitat, així com també a noves companyes i grups de poder, especialment l'anomenat Tríade Tao, liderat per recluses d'origen xinès.

Creador de les dues primeres temporades, Iván Escobar és el guionista principal i productor executiu d'aquesta nova etapa de Vis a vis, la qual aposta per la diversitat, amb personatges de diferents edats, ètnies, físics i condicions socials, entre les quals trobem les protagonistes de les edicions anteriors com Maggie Civantos (Macarena), Najwa Nimri (Zulema), Berta Vázquez (Rizos), Alba Flores (Saray), María Isabel Díaz (Sole), Inma Cuevas (Anabel), Laura Baena (Antonia) i Marta Aledo (Tere).

A l'elenc, i com a recluses de la nova presó, s'incorporen a la ficció Ruth Díaz, en la pell de Mercedes Carrillo; Adriana Paz, com a Altagracia, la principal funcionària de Cruz del Norte; Itziar Castro, com una inquietant presa anomenada Goya; l'actriu d'origen taiwanès Huichi Chiu, que dóna vida a Akame, líder del grup Tríada Tao; o Luis Calleja, qui encarna Frutos, un dels funcionaris de la nova presó.

Així mateix, també debuten en el repartiment les actrius Abril Zamora, com una de les recluses de Cruz del Norte; Ana Marzoa, com la reclusa Pruden; Zaira Pérez, que interpreta Millán, una funcionària que creu en les normes i la institució; així com l'actor Javier Lara, que dóna vida a Àlex, el director del centre penitenciari.

En la tercera temporada de Vis a vis també hi participen alguns altres personatges emblemàtics de la sèrie. És el cas de l'inspector Castillo, interpretat per l'actor Jesús Castejón, que a més té una ajudant nova: Nerea, un personatge encarnat per l'actriu Irene Anula.