n Superat l'equador del període de participació, el Concurs de relats breus de Regió7 ja ha rebut una vintena de treballs. Enguany, en la sisena edició del certamen, el repte que llancem als lectors és escriure una història que uneixi els conceptes «Sant Jordi» i «mare».

Cada participant només podrà presentar un únic relat d'una llargada de com a màxim 1.500 caràcters, espais inclosos. S'ha de fer arribar a Regió7 com a màxim el 8 de maig a través del correu electrònic web@regio7.cat i és obligatori adjuntar en el missatge les dades personals.

Tots els relats rebuts seran publicats al web de Regió7 i les tres obres guanyadores es publicaran, també, en l'edició en paper d'aquest diari. Per aquest motiu, els participants ens hauran d'enviar el text en format Word o similar. Les 10 obres escollides finalistes s'enduran un petit lot de llibres d'Angle Editorial i Alba Editorial, i les tres guanyadores, rebran a més un val per a la llibreria Parcir, entrades per al MNAC i una subscripció digital per tres mesos a Regió7 (només el 1r i 2n premi).