Amb l'arrencada del Mundial de Futbol de Rússia, Mediaset modifica la graella dels seus dos canals principals. D'una banda, Telecinco estrena Ya es mediodía, un magazín informatiu i d'entreteniment conduït per Sonsoles Ónega, que s'emetrà cada dia, de dilluns a divendres, entre 2/4 de 2 i les 3 del migdia. Aquest nou espai ocuparà el lloc de Pasapalabra en familia. El concurs presentat per Christian Gálvez es pren així un descans, sense que s'hagi donat a conèixer si tornarà en algun moment a la graella.

D'altra banda, Mujeres y hombres y viceversa, amb Emma García, torna a ocupar la franja del migdia, però a Cuatro. L'espai de cites abandona les sobretaules de la cadena per ocupar el buit deixat per Las mañanas de Cuatro, que ahir es va acomiadar de l'audiència, després que Mediaset n'anunciés la cancel·lació fa unes setmanes, tot i tenir unes audiències notables. El magazín presentat per Javier Ruiz va dir adéu ironitzant sobre el seu substitut amb un contundent: «Demà, Mujeres y hombres y viceversa. Només ens falta fer dues coses: la primera, és clar, donar-los les gràcies. Per la seva audiència, per la seva presència, i per la seva enorme generositat en ser-hi. Ahir van ser 760.000 espectadors, un 12,6% de quota de pantalla, així que gràcies per ser-hi», va afirmar Ruiz poc abans del format, en un clar missatge dirigit a la direcció de Mediaset.

Sobre la nova aposta

Sonsoles Ónega, cronista parlamentaria d'Informativos Telecinco, debuta com a presentadora amb Ya es mediodía. Segons Mediaset, aquest format vol recollir el testimoni de Las mañanas de Cuatro i oferir minut a minut tot el que passa, amb connexions en directe i també amb una taula de tertulians.