n Andrés Velencoso i Marisa Berenson són els nous fitxatges de la segona temporada de Velvet Colección. L'actor català, disposat a quedar-se amb un personatge que revolucionarà les galeries; i la nord-americana, amb un pas testimonial per la ficció espanyola, però tots dos units per interpretacions on la moda és fonamental. La sèrie, produïda per Bambú per a Movistar +, estrenarà la segona temporada la propera tardor. Deu capítols que veuran créixer els seus personatges ja coneguts i néixer altres de nous, tot embolicat en l'halo de moda i estil del seu envejable armari, que ja acumula «bastant més de 600 peces».

Així ho explica Pepo Ruiz, dissenyador de vestuari de la sèrie, durant una visita per a premsa al plató de San Sebastián de los Reyes (Madrid) que recrea les galeries Velvet. «Amb Velvet sempre hi ha molts reptes, hi ha molta fantasia però tot està basat en la història», assenyala Ruiz en una entrevista a Efe. Aquesta temporada, el principal desafiament ha arribat amb «el món de l'Iran», personalitzat en Andrés Velencoso. El model i actor interpretarà un nou personatge, Omar Ahmadi, ambaixador de l'Iran a Espanya, que arribarà amb plans foscos per a les galeries.

Pantalons de vestit i levites de vellut amb coll mao componen el seu uniforme «de diplomàtic oriental», inspirat en els colors de la bandera de l'Iran: bordeus, verd i beix, decorats amb l'escut del país d'aquella època brodat en daurat. El seu armari també ha estat fonamental en la preparació de Velencoso. «Estava intentant buscar una postura per a Omar, i com que aquests vestits són tan entallats i amb el coll tancat, m'obliguen a estar molt més rígid», assenyala l'actor.

L'altra gran novetat de la temporada és Marisa Berenson. Qui va ser una de les top models més prolífiques en els anys 50 i 60 tindrà una breu aparició en la sèrie per interpretar la psiquiatra de Cristina. «És un personatge molt sofisticat i extravagant», explica Ruiz, per a qui treballar amb la mítica actriu i ara empresària ha estat «una experiència molt maca» que ha exigit un gran treball de documentació. L'exmodel, néta de la dissenyadora Elsa Schiaparelli, lluirà tan sols dos canvis d'estilisme, que prometen quedar en el record de l'univers Velvet.