n The Handmaid's Tale, la reeixida sèrie distòpica del canal Hulu, arribarà demà per primera vegada en obert a Espanya, de la mà d'Antena 3. La ficció s'estrenarà en horari de màxima audiència, poques setmanes després que Atresmedia anunciés que n'havia adquirit els seus drets.

La sèrie, que s'estrenarà a la cadena sota el títol traduït, El cuento de la criada, situa la seva trama en un futur distòpic, un món aterridor on la societat va entrar en ruïna, els recursos es van esgotar i la humanitat s'enfronta a una pandèmia d'infertilitat. Davant d'això, es produeix una reorganització social en un sistema de castes en què destaquen les criades, úniques dones fèrtils que són obligades a posar el seu cos al servei d'homes de classe alta amb l'únic objectiu de la gestació i amb l'excusa de voler assegurar així la supervivència de l'espècie.

«Res canvia de cop. Quan van massacrar al Congrés, no vam despertar. Quan van culpar els terroristes i van anul·lar la Constitució, tampoc. Així és com vam permetre que succeís». Així arrenca el primer episodi de la sèrie, protagonitzada per Elisabeth Moss, que dona vida a Defred. Després d'intentar fugir de l'horrible malson que vivia a la seva ciutat, va ser capturada, torturada i obligada a ser una criada.

La producció, que ja ha estat renovada per a una tercera temporada, es basa en la novel·la original de l'escriptora Margaret Atwood.