La Fundació Universitària del Bages (FUB) formarà i assessorarà 36 autònoms en el marc del programa Consolida´t del Departament d´Empresa i Ocupació de la Generalitat. La institució Universitària és una de les 14 entitats col·laboradores del programa a Catalunya. El desenvolupament a la FUB anirà a càrrec del responsable del programa e+i, el professor dels estudis d´Empresa, Marc Bernadich. Consolida´t inclou un itinerari formatiu amb assessorament personalitzat per millorar la viabilitat d´un negoci i s´adreça a autònoms que faci més de sis mesos que van iniciar l´activitat.

Les persones beneficiàries del programa rebran cinc sessions d´assessorament individualitzat en gestió del negoci, formació en anàlisi del compte de resultats i gestió de tresoreria i un itinerari formatiu personalitzat segons les necessitats en temes de gestió econòmica, jurídics, gestió documental, comercial i atenció al client, gestió del temps, comunicació, networking i coworking.

A més dels autònoms amb més de sis mesos d´activitat, el programa també s´adreça a Treballadors Autònoms Econòmicament dependents, treballadors autònoms societaris i autònoms que han cessat en la seva activitat i volen dur a terme un nou projecte de treball autònom.

El programa es desenvoluparà entre els mesos de maig i novembre. Per participar-hi cal contactar amb cmedrano@umanresa.cat. El programa es presentarà el dia 17 d´abril, a les quatre de la tarda a l´Aula Mútua Intercomarcal de la Fundació Universitària del Bages.