http://www.umanresa.cat/

La FUB edita un manual d'introducció a la macroeconomia del professor Jordi Franch

31.10.2015 | 08:57
La FUB edita un manual d'introducció a la macroeconomia del professor Jordi Franch

La Fundació Universitària del Bages presenta, el proper dia 3 de novembre, a les sis de la tarda, el llibre ´Introducció a la macroeconomia´, de Jordi Franch, doctor en Economia i professor dels estudis d´ADE de la Facultat de Ciències Socials del Campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). La presentació d´aquesta obra, la tercera d´Edicions FUB, comptarà amb la presència de l´economista José Maria Gay de Liébana, que pronunciarà la conferència titulada ´On estem? Analitzant la situació econòmica actual´.

´Introducció a la macroeconomia´ ofereix una visió sistèmica de la macroeconomia, acosta a les diverses teories que conformen aquesta disciplina, explica els errors comesos per la macroeconomia dominant a partir d´exemples de la realitat econòmica del moment i proposa alternatives de millora en aquest àmbit. La publicació parteix del convenciment que la macroeconomia i el keynesianisme han esdevingut els principals justificants de les polítiques econòmiques dels governs i que han motivat canvis tant en el contingut com en el mètode de l´economia.

Aquest és el segon llibre de Jordi Franch Parella (Manresa, 1968) després de publicar ´Economia´ (Unión Editorial, 2013), un manual d´introducció a la teoria econòmica adreçat a estudiants que s´inicien en el món de l´economia. El doctor Franch és llicenciat en Economia de l´Empresa.

Nou volum de la col·lecció Expertia

Amb ´Introducció a la macroeconomia´, Edicions FUB afegeix un segon volum a la col·lecció Expertia, iniciada amb la publicació ´Manual de accidentes de múltiples víctimas y catástrofes´, coordinat per Susana Simó, professora del Màster d´Emergències Extrahospitalàries del Campus Manresa del Centre Internacional de Formació Contínua de la UVic-UCC.

Expertia és una col·lecció dedicada a obres escrites per experts en diferents matèries amb l´objectiu de compartir coneixement i formar noves veus. La col·lecció vol esdevenir un referent en la formació tant de professionals com de futurs professionals i fer-ho fomentant l´esperit crític i el rigor.

A més d´aquests dos llibres, Edicions FUB també ha publicat el llibre ´Experimentar, quin repte!´, un recull de propostes presentades en diferents edicions de la Fira d´Experimentació per a infants de 0 a 6 anys organitzada pels estudis d´Educació Infantil.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema