23 alumnes de tercer i quart curs dels estudis de Gestió d'Empreses d'UManresa han participat aquest dimecres, 11 de novembre, en la segona edició de la Fira Borsa de Treball, un pla per posar en contacte alumnes i empreses adherides al programa Prèmium

El contacte es fa a través d'una ronda d'entrevistes breus durant les quals les empreses i els alumnes es coneixen. A partir d'aquestes entrevistes es decideix on faran les pràctiques becades els estudiants dels darrers cursos de Gestió d'Empreses. Com a novetat, en aquesta segona edició, tres alumnes han mantingut les entrevistes via Skype perquè estan participant en programes Erasmus a Finlàndia i a Alemanya.

El programa Prèmium compta amb la col·laboració de 28 empreses del territori, que ajuden els alumnes en la seva formació acollint-los durant un període de sis mesos de pràctiques becades. Algunes de les empreses no han participat en la Fira Borsa de Treball perquè havien fet entrevistes prèviament o perquè han decidit mantenir l'alumne becat en la primera edició del programa.

Abans de la Fira Borsa de Treball, els alumnes han tingut accés a un dossier de les empreses en el qual expliquen la seva activitat i el perfil d'estudiant que busquen. A partir d'aquesta informació, els alumnes seleccionen sis empreses amb les quals entrevistar-se durant la Fira. Després de les entrevistes, les empreses seleccionen un mínim de tres alumnes segons les seves preferències. A finals d'aquesta setmana es decidirà en quines empreses farà l'estada de pràctiques cada alumne.

Les empreses que col·laboren el en Prèmium són ARaymond, Maxion Wheels, Terra-Sobrerroca, Sala Team, Tecnium, Ausa, Tous, Iberpotash, Stradivarius, Friman, Pujol Gear Solutions, Oliva Torras, Kids&Us, Fundació Sociosanitària de Manresa, Regió7, Busquet, Autopulit, Denso, Montserrat, Catalana de Perforacions, Grup Santasusana, Althaia, deporvillage, UVE, Avinent, Mútua Manresa, Macsa id i Funderia Condals.