http://www.umanresa.cat/

L'economista Xavier Sala i Martín parlarà davant de 200 alumnes de batxillerat a la UManresa

La xerrada es farà el dia que surt a la venda el seu nou llibre 'Economia en colors'

27.11.2015 | 13:43
L'economista Xavier Sala i Martín parlarà davant de 200 alumnes de batxillerat a la UManresa

Sala i Martín obrirà el cicle de conferències organitzat pel Grup de Treball de Professors d'Economia de la Catalunya Central amb el suport dels estudis d'Empresa d'UManresa.

La conferència que oferirà davant l'alumnat de les assignatures d'economia i empresa de cinc instituts del Bages, Berguedà, Osona i Solsonès duu per títol 'Economia en colors'.

El Grup de Treball de Professors d'Economia de la Catalunya Central està format per docents dels centres de secundària Cal Gravat i Joviat de Manresa, Francesc Ribalta de Solsona, Guillem de Berguedà i l'Institut de Vic. Aquest col·lectiu es reuneix setmanalment per compartir recursos d'interès.

Aquest col·lectiu organitza activitats conjuntes adreçades a l'alumnat, com el cicle de conferències que obrirà aquest curs Sala i Martín. De fet, Sala i Martín ja havia participat fa uns anys en aquestes activitats, que compten des de fa anys amb el suport de la Fundació Universitària del Bages. A més de Sala i Martín, altres conferenciants convidats per aquest col·lectiu de professorat han estat Santiago Niño Becerra, Xavier Berneda (Munich) o Xavier Costa (Lékue), entre d'altres.

La conferència s'adreça als joves de batxillerat i no estarà oberta al públic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema