http://www.umanresa.cat/

Quinzena edició dels premis UManresa a treballs de recerca de batxillerat

Les tres modalitats del certamen són Economia i Empresa, Educació i Ciències de la Salut

07.01.2016 | 10:26
Un moment del lliurament de la darrera edició dels premis UManresa

El Campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya ha convocat la quinzena edició dels Premis UManresa a treballs de recerca de batxillerat. La convocatòria té com a principal objectiu promoure i incentivar la recerca entre els alumnes dels centres d'ensenyament secundari.
Els treballs es poden presentar en tres modalitats: Ciències de la Salut, Economia i Empresa i Educació, els tres àmbits d'expertesa de la institució universitària. Pirelli, Catalana Occident i Control Group patrocinen els premis, que tenen una dotació global de 3.450 euros.
La convocatòria està oberta a tots els estudiants de batxillerat de centres d'ensenyament secundari de Catalunya. La presentació dels treballs, que poden ser individuals o col·lectius, s'ha de fer a través dels centres d'ensenyament.
Juntament amb el treball, cal presentar un resum d'una pàgina amb els objectius, la metodologia, els resultats i les conclusions. Cada institut pot presentar tres treballs per cada modalitat. El termini de presentació acaba el 8 d'abril. El jurat estarà format per professorat d'UManresa, per un professor de secundària i per un representant de l'empresa patrocinadora de cada modalitat. Més informació a www.umanresa.cat/ca/premis-batxillerat-umanresa

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema