La Fundació Universitària del Bages i Manresana d´Equipaments Escènics, encarregada de la gestió, entre d´altres, del Teatre Kursaal de Manresa, han renovat aquest divendres, 26 de febrer, el conveni de col·laboració que signen anualment.

L´acord preveu que la FUBages utilitzarà la sala gran del teatre per a la celebració de les cerimònies de graduació dels titulats universitaris. La renovació de l´acord també contempla que la institució universitària pugui fer servir puntualment tant aquesta mateixa sala com la sala petita per a la realització d´altres activitats.

Com a contrapartida a l´ús de les instal·lacions del teatre, el conveni contempla que Manresana d´Equipaments Escènics continuï aprofitant el Servei d´Idiomes de la FUB, tant amb cursos in-company per al seu equip professional com oferint-los la possibilitat d´incorporar-se a l´oferta anual d´idiomes.

La signatura de l´acord ha anat a càrrec del director general de la FUB, Valentí Martínez, i del gerent de Manresana d´Equipaments Escènics, Jordi Basomba.

La renovació de l´acord confirma les bones relacions entre el Teatre Kursaal i la institució universitària. Unes relacions que es concreten, a més de en l´ús dels espais escènics del teatre per part de la FUB, en la difusió de la programació d´espectacles entre la comunitat universitària i la incorporació d´alumnes universitaris que fan de voluntaris culturals al teatre.