http://www.umanresa.cat/

El Centre d'Arts Contemporànies de Vic i l'Arts Santa Mònica exposen obres de les alumnes d'Educació Infantil d'UManresa

Les dues mostres, que també recullen els treballs d'estudiants d'altres centres, també es podran visitar fins a final de març

11.03.2016 | 07:49
Una de les imatges que formen part de la iniciativa

El Centre d'Arts Contemporànies de Vic i el Centre d'Arts Santa Mònica de Barcelona acullen, de forma simultània, el treball expositiu 'Entre el lloc i l'espai' elaborat per alumnes del grau en Educació Infantil.

En el cas del Centre d'Arts Santa Mònica, l'exposició forma part d'un projecte del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts (COLBACAT) per posar de relleu la importància de l'educació artística.

Al Centre d'Arts Contemporànies de Vic (ACVIC), forma part de l'exposició titulada 'Per (...) formar-nos. Escenaris i pràctiques d'improvisació a les aules', destinada a posar en comú processos de treball amb l'alumnat a partir de l'acció i la performance.

A més del treball de les alumnes d'UManresa s'hi exposen altres experiències dutes a terme a la Facultat de belles Arts de la UB i al Grau en Arts Escèniques de la UdG.

En ambdós casos, les exposicions es podran visitar fins a final de març.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema