http://www.umanresa.cat/

Xavier Costa explica la creació de la marca Lékué a alumnes de batxillerat a UManresa

L'empresari ha estat el protagonista de la darrera conferència del cicle dedicat a estudiants de batxillerat

28.04.2016 | 07:32
Xavier Costa durant un moment de la seva xerrada.

El director general de Lékué, Xavier Costa, ha estat el protagonista de la darrera de les conferències adreçades a alumnes de batxillerat que organitza el Grup de Professors d'Economia de Batxillerat de la Catalunya Central.

Amb la sala d'actes de la Fundació Universitària del Bages plena d'estudiants, Costa va explicar el passat 15 d'abril com fa onze anys va adquirir l'empresa i com l'ha transformat en una marca potent especialitzada en el disseny de productes per cuinar fàcil i sa.

El Grup de professors d'Economia de Batxillerat de la Catalunya Central aplega professors d'instituts i centres de secundària de les comarques del Bages, Solsonès, Berguedà i Osona.

A més de la conferència de Xavier Costa, més de 200 joves de batxillerat van poder escoltar Xavier Sala Martin, que el passat mes de novembre va presentar el seu llibre 'Economia en colors' dins el cicle organitzat per aquest col·lectiu.

La Fundació Universitària del Bages col·labora amb el grup de professors cedint les instal·lacions per a les seves activitats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema