165 persones van donar sang aquest dilluns, 17 d'octubre, en la setena edició de la Marató Universitària de Donació de Sang que es va dur a terme al Campus, concretament a l´edifici d´UManresa i a l´EPSEM. El número de donacions és superior a les 145 de l´any anterior i encara hauria pogut créixer més si no hagués estat per l´accident que va patir la unitat mòbil del Banc de Sang que s´havia d´instal·lar davant de l´EPSEM. El vehicle, a qui se li va trencar un vidre, va estar inactiu durant tot el matí i va haver de ser substituït per un altre que només va funcionar a la tarda.

A banda d´incrementar les donacions, cal destacar també que hi va haver fins a 82 persones que donaven sang per primera vegada, la meitat del total de donants. Pel que fa al perfil d´aquests, 147 estan en la franja d´edat d´entre 18 i 24 anys i 113 són dones.

La Marató Universitària de Donació de Sang és una iniciativa del Banc de Sang i Teixits de Manresa que compta amb el suport de totes les institucions vinculades al Campus Universitari: UManresa-FUB, l´EPSEM i UOCManresa.