Nina participarà com a professora al nou curs de la Unitat de Veu de la Clínica Universitària de Manresa (CU+), dedicat a persones que volen aprendre a utilitzar la veu com a instrument. L'actriu i cantant és també logopeda, professora de pilates i dirigeix un centre d'educació, rehabilitació i entrenament de la veu. A més, el curs també comptarà amb les logopedes Núria Carmona i Assumpció Linares i la fisioterapeuta Olga Borao.

Aquest curs s'impartirà en quatre sessions entre el 17 i el 29 de novembre a les instal·lacions de la Clínica Universitària. La formació s'adreça tant a cantants amateurs com professionals. Pretén abordar la veu com a instrument des de la vessant de la salut i la de la tècnica amb l'objectiu d'ajudar els participants a millorar-la, augmentar el rendiment vocal i treballar la presència escènica.

El curs té, a més, l'objectiu de donar a conèixer la Unitat de la Veu de la Clínica Universitària, que es va posar en funcionament el juny del 2015 i que va ser la primera especialitzada en veu parlada i cantada de la Catalunya Central.