http://www.umanresa.cat/

Unió Consorci Formació i la FUB amplien el conveni de col·laboració

L'objectiu de l'acord és treballar en la formació de professionals sanitaris i sociosanitaris

04.12.2016 | 07:35
El conveni l´han subscrit la presidenta del Consell d´Administració d´Unió Consorci Formació, Helena Ris, i Valentí Martínez, com a director general de la FUB

Unió Consorci Formació i la Fundació Universitària del Bages han renovat el conveni de col·laboració que van inicar l'any 2014, ampliant-ne els continguts. L'objectiu de l'acord és treballar de forma conjunta en el desenvolupament d'actuacions formatives, d'assessorament, jornades, congressos i conferències en l'àmbit sanitari i sociosanitari, en benefici del desenvolupament dels professionals d'aquests dos sectors. 

El conveni, contempla entre d'altres, activitats de formació adreçades als àmbits de gestió transversals en el conjunt del sector salut, i la formació assistencial i clínica, amb l'objectiu de contribuir al desenvolupament de les competències tècniques dels diferents col·lectius assistencials, com el personal mèdic, d'infermeria o auxiliar sanitari. 

Finalment, l'acord entre les dues entitats també preveu que la FUB pugui aprofitar la ubicació física de la Unió Consorci Formació a Barcelona per desenvolupar altres iniciatives formatives per a empreses i organitzacions. En aquest sentit, l'insitució donarà suport logístic i de coordinació a projectes i activitats que la FUB pugui dur a terme a Barcelona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema