Fabián Mohedano, promotor de la iniciativa per a la Reforma horària i ponent relator de la ponència conjunta de la Llei de Reforma Horària, Pere Casals, president de la Cambra de Comerç de Manresa, Agustí Comas, president del Consell Comarcal del Bages i Mireia Estefanell, primera tinent d´alcalde de l´Ajuntament de Manresa participaran a la taula rodona ´Reforma horària: la conquesta pendent´, moderada per la periodista del diari ARA, Elena Freixa.

Serà el 4 d´abril, a les 6 de la tarda, a l´auditori de la Plana de l´Om de Manresa. El seu objectiu és oferir una visió plural d´aquesta iniciativa, tot fent èmfasi en els canvis que implica i els beneficis que se n´esperen tant per a la vida quotidiana de les persones com en el teixit empresarial i social.

Aquesta és la segona activitat del cicle de conferències d´aquest curs, que es va estrenar el mes d´octubre amb una conversa entre la periodista i escriptora Natza Farré i la monja dominica i activista social Sor Lucia Caram sobre el feminisme en l´actualitat.

3Ct aglutina diferents institucions interessades a acostar l´activitat acadèmica universitària i, en general, el coneixement, a la població amb un to divulgatiu i proper. Comparteixen una vocació de servei estretament lligada a Manresa i al conjunt de la Catalunya Central, com a àmbit natural de la seva activitat. En formen part: GEST! Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori, el Centre Tecnològic de Manresa, la Fundació Universitària del Bages - UManresa, l´Escola Politècnica Superior d´Enginyeria de Manresa i la delegació de Manresa de la UOC.

Els cicles de conferències de 3Ct compten amb el patrocini d´Assegurances Grup Santasusana.