http://www.umanresa.cat/

485 persones assisteixen a la Jornada de Portes Obertes d'UManresa

Aquesta xifra representa un 30% més que l'any passat

06.05.2017 | 07:08
Imatge de la jornada de portes obertes.

485 persones han visitat aquest dissabte les instal€lacions d'UManresa-FUB per conèixer l'oferta formativa que s'hi imparteix. D'aquestes prop de 500 persones, 194 eren possibles futurs estudiants i la resta, acompanyants. Les xifres representen un increment del 30% en relació al nombre de visites de les portes obertes de l'any passat.

Un any més, l'oferta vinculada als graus de la Facultat de Ciències de la Salut ha estat la més sol€licitada pels visitants. Un total de 93 persones han visitat avui UManresa atretes per l'oferta d'Infermeria, Fisioteràpia, Podologia i Logopèdia. A aquestes cal sumar-hi les 12 que s'han interessat pel nou grau de Medicina que la UVic-UCC impartirà a partir del curs que ve als campus Vic i Manresa. L'atractivitat dels estudis de salut entre els joves francesos continua i del total de possibles futurs alumnes que avui han visitat UManresa, 66 eren francesos. Aquest any s'ha rebut també la visita d'una jove italiana. De les dades destaca l'interès que ha generat la nova oferta del grau en Logopèdia que, a partir del curs que ve, serà semipresencial en un títol interuniversitari impartit amb la UOC.

La Facultat de Ciències Socials, que imparteix els graus d'ADE i Educació Infantil, ha rebut 23 persones. 17 persones més s'han interessat pel Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic en Pròtesis Dentals, per l'oferta de Formació Contínua i pel programa per a majors de 55 anys, FUB+GRAN, que enguany ha comptat amb els alumnes d'aquest curs com a promotors del programa durant la Jornada de Portes Obertes.

La Jornada ha permès als futurs alumnes conèixer projectes vinculats als estudis de la institució universitària que enriqueixen la formació acadèmica, com el Lab 0_6, impulsat pels estudis d'Educació Infantil, que vol acostar la ciència als infants de les primeres etapes educatives; la Clínica Universitària, un centre assistencial i docent alhora on els alumnes de ciències de la salut tenen l'oportunitat de fer una formació eminentment pràctica; o les metodologies innovadores basades en la simulació de casos que s'utilitzen en la majoria de graus de ciències de la salut i en els estudis d'ADE, que han estat pioners en la introducció d'aquest mètode formatiu.

Les Portes Obertes a UManresa s'han emmarcat en la Jornada de Portes Obertes al Campus Manresa. Per aquest motiu, a més de les instal€lacions d'UManresa, avui s'han pogut visitar les instal€lacions de l'EPSEM, la UOC i serveis comuns, com la Biblioteca i la Residència universitàries.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema