Celebra el Black Friday amb la millor informació

Fes-te subscriptor digital de Regió7 amb un 50% de descompte durant els dies 24, 25 i 26 de novembre

24.11.2017 | 13:58
Celebra el Black Friday amb la millor informació

A Regió7 volem celebrar el Black Friday amb una promoció especial. Aprofita ara i fes-te subscriptor online del diari amb un 50% de descompte durant els dies 24, 25 i 26 de novembre i accedeix cada dia des de qualsevol dispositiu a la còpia digital de la nostra edició impresa.

Gaudeix de la millor informació local, de grans reportatges, d'entrevistes exclusives, d'articles d'opinió de les nostres principals firmes ... per un preu únic.

Per només 7,48 € al mes (preu habitual 14,95 €) pots adquirir una subscripció digital mensual, amb la qual a més de poder descarregar-te diàriament la còpia digital de la nostra edició impresa, també tindràs accés a tots els suplements temàtics i setmanals de Regió7, on trobaràs la informació cultural més completa, tot l'esport local, els millors plans d'oci i molts continguts més.

Aconseguir-ho és molt fàcil: només has de buscar el botó SUBSCRIU-TE que trobaràs a la part superior de la capçalera del nostre web. Des d'aquí podràs iniciar el procés de compra i beneficiar-te d'aquesta magnífica promoció.

Celebra el Black Friday amb la millor informació i fes-te subscriptor de Regió7 amb un 50% de descompte durant els 24,25 i 26 de novembre. T'ho perdràs?

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema