El grup municipal de CiU a Igualada ha emès una nota en què critica l'acció de l'Entesa en la construcció del complex Infinit, "que deixa la gent al marge", ja que "no és accessible a moltes persones, ni "tampoc no pot oblidar l'existència de la iniciativa privada d'aquest sector". Marc Castells, el portaveu igualadí de CiU, també remarca que "el projecte de ciutat només preveia l'obertura d'una nova piscina, com es pot haver convertit en un complex amb tants serveis complementaris?".

Castells considera que l'empresa concessionària, Anoia Esports, hauria d'haver promogut amb inversió privada els serveis complementaris (gimnàs, sales de fitness) i l'Ajuntament hauria d'haver pagat tan sols la piscina..., un luxe privat amb cost públic.

CiU denuncia que "es pagui una entrada única per a tot el complex" i defensa "una tarifa solament per la utilització de la piscina, amb la qual cosa s'aconseguiria abaratir-ne l'accés". Un altre punt que aborda Castells és l'estacionament del complex, que també "dóna servei gratuït d'aparcament a l'institut de secundària". CiU considera "incoherent que un equip de govern que penalitza l'aparcament davant l'hospital, en canvi, construeix un molt bon aparcament gratuït (gratuïtat que des de CiU defensem) per practicar esports".