El diputat igualadí del Partit Popular de Catalunya (PPC) Pere Calbó serà el nou primer secretari de la mesa de la cambra en substitució de Jordi Cornet, després del nomenament d'aquest com a delegat al consorci de la Zona Franca.

D'altra banda, la diputada María José García serà la nova secretària general del partit al Parlament, i també assumirà la coordinació territorial i sectorial.

Així ho va anunciar ahir la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, en roda de premsa després de reunir-se amb el grup parlamentari popular, al qual s'incorporen dues noves diputades, Sonia Egea i Sonia Esplugues, després de la marxa de Cornet i de María dels Llanos de Luna, nova delegada del Govern a Catalunya.

La líder popular ha destacat que Calbó és un home de la seva màxima confiança i de la de Cornet però sobretot del portaveu del grup parlamentari, Enric Millo. Amb aquests nomenaments, Sán-chez-Camacho ha volgut donar un impuls als nous diputats, de manera que es faciliti el relleu generacional en el partit.