La convergent Mireia Cañadell, que fins ara ocupava una cadira a la corporació municipal d'Olesa de Montserrat, ha anunciat que abandona la política local. Fa un balanç positiu del seu pas com a regidora a l'Ajuntament. Cañadell va anunciar la seva decisió de deixar el càrrec en el darrer ple. Ha justificat aquesta decisió per no poder dedicar-hi, a la tasca de regidora, el temps que requereix. També ha volgut deixar clar que en cap cas ha estat per problemes amb el partit ni amb els companys regidors, i ha dit senzillament que "ho deixa per motius personals", que en aquests moments li impedeixen dedicar-hi el temps necessari per poder tirar endavant les tasques que li són encomanades. Afirma que no podia exercir la feina amb la intensitat que hauria de fer-ho. Cañadell ha valorat molt positivament el seu pas pel consistori i la seva tasca com a regidora de Joventut i Festes la legislatura passada. I també dels dos anys que ha estat regidora a l'oposició en aquest mandat.

El grup de Convergència i Unió encara no ha revelat el nom de la persona que la substituirà en el càrrec. Si se segueix l'ordre de la llista que CiU va presentar en les últimes eleccions municipals, li correspondria a Teresa Escamilla, però la formació política encara ho ha de confirmar.

L'exregidora de Joventut i Festes ha valorat molt positivament el seu pas per l'Ajuntament d'Olesa. Tot i això, ha admès que li han quedat diverses coses per dur a terme, però creu que en un futur, sigui quin sigui el color polític del govern municipal, es podran realitzar. Cañadell afirma que no es pot quedar amb un moment concret del seu pas per l'Ajuntament, tot i que recorda de manera especial la pluja que va caure durant la tarda de la cavalcada de Reis quan era regidora, un xàfec que va obligar a suspendre la cavalcada i fer la rebuda dels Reis Mags al Teatre de la Passió.

Mireia Cañadell també ha reconegut que els inicis al consistori no van ser fàcils, perquè va haver d'aprendre quin era el funcionament de l'Ajuntament. Per aquest motiu ha volgut agrair als treballadors municipals l'aprenentatge rebut en els primers mesos. També ha admès que la llarga burocràcia que tenen les institucions públiques ha estat un dels grans entrebancs que s'ha trobat.

En el proper ple ordinari és quan Mireia Cañadell deixarà la seva cadira al ple municipal. La substituirà en el seu lloc una altra persona de Convergència i Unió, que a hores d'ara encara se'n desconeix el nom.