Amb retard, però hi hagut fumata blanca a Fira d'Igualada. Finalment, Joan Domènech serà el nou president de l'entitat. La nova junta el va escollir en una reunió que va mantenir ahir a la nit. La trajectòria professional de Domènech està vinculada al sector de l'audiovisual. És el gerent de la productora igualadina Roseband Multimèdia i cap executiu de l'agència Boxcom.

Fira d'Igualada ja ha trobat el nom del nou president, després que el període de transició s'allargués una mica més del compte. Els responsables de l'entitat volien que hi hagués una persona que dirigís l'entitat abans de Setmana Santa. Amb Domènech arriba el moment de que l'entitat i els certàmens que organitza a la ciutat al llarg de l'any prenguin un nou rumb i adaptar les diferents fires al segle XXI, apropant-les a la ciutadania i a més sectors econòmics de la comarca. Abans hi va haver canvis a la junta, es van renovar bona part del seus membres.

Domènech va dir ahir a la nit a Regió7 que afronta el repte "amb il·lusió" i es mostra satisfet de que els responsables de l'entitat hagin pensat en ell per liderar els canvis que s'hi han de produir.