El nou Pla d'Equipaments de l'Ajuntament d'Olesa tirarà endavant gràcies a l'acord de Bloc Olesà amb Entesa. El document neix amb fortes crítiques per part dels grups de l'oposició, on hi ha coincidència a assenyalar que es tracta d'un treball amb errors. Aquest document s'ha aprovat al costat d'un altre, el pla director de Clavegueram, que no ha generat rebuig. Tots els grups, excepte CiU, hi van votar a favor.

El pla de Clavegueram d'Olesa n'indica els punts negres i proposa accions de millora. El Pla Director d'Equipaments fa una diagnosi de la situació actual i recull les necessitats i disponibilitats del municipi quant a equipaments, tot fent una proposa d'un pla d'inversions per adequar o millorar les dotacions existents o crear-ne de noves, segons fonts municipals.

El Pla d'Equipaments va estar a punt de quedar damunt la taula sense poder ser aprovat el darrer ple municipal, sempre amb el conflicte de les incorreccions del document com a principal crítica. Els grups de l'oposició també van criticar que els documents arribessin amb molts mesos de retard, i també pel fet que no vagin acompanyats de l'inici del procés per a l'elaboració del nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM).