El vent va ser el principal maldecap del primer dia de l'European Balloon Festival i també el d'ahir. L'organització va decidir traslladar la sortida a l'Espelt, per aconseguir un doble objectiu: poder volar i fer-ho sobre la ciutat d'Igualada. Ahir al matí sí que els veïns van treure el nas al balcó per saludar la cinquantena de participants. L'espectacle aeri es va traslladar al cel d'Igualada.

L'European Balloon Festival va oferir espectaculars imatges d'una ciutat que nota la presència del festival a través de les activitats en els iglús de vent. Avui serà el plat fort d'una trobada que aquest vespre viu el seu punt de clímax amb la competició de les 8 i la festa final.

Aquesta tarda i nit es viurà el plat fort del festival amb nombroses activitats infantils a la Fun Zone, el Night Glow Piromusical i el concert de Txarango. Hi haurà activitats pensades per als nens, com ara el rocòdrom, el zorball, l'inflable rugbi, el xutòmetre, el jumping o els tallers de malabars, entre d'altres (comencen a les 6 de la tarda). A les 20 hores es farà el darrer vol de competició del dia i posteriorment, cap a 2/4 d'11, la gala de lliurament de premis.