L'empresa de serveis funeraris

Pomfusa SA obre les portes al nou edifici de Serveis Funeraris i Tanatori a Piera. Una instal·lació que ha de donar servei a la mateixa població, però també a algun dels municipis veïns, al sud de l'Anoia, que en aquests moments no disposen de tanatori.

L'edifici s'ha ubicat al número 1 de l'avinguda de Barcelona, en una de les zones més transitades de la població, just en una entrada.

Es tracta d'una construcció d'una sola planta, que té dues sales de vetlla i un oratori, en el qual és previst que tant s'hi puguin celebrar cerimònies religioses com laiques. A més a més, també hi haurà un espai d'oficines, una zona de descans i cafeteria, una botiga d'articles funeraris i àrea d'ús intern del servei.

Fonts de l'empresa han indicat que la voluntat ha estat fer "una instal·lació de gran qualitat i disseny, com ho demostren els acabats de la façana amb zinc i fusta". Per a avui hi ha una jornada de portes obertes, de 3 a 8 del vespre, que s'allargarà demà i demà passat, amb el mateix horari.