Els ajuntaments de Vilanova del Camí i Igualada sumen esforços per donar més servei i utilitat al Centre d'Innovació Anoia. L'alcaldessa vilanovina, Vanesa González, i l'alcalde igualadí, Marc Castells, han segellat aquesta setmana el conveni de col·laboració que tindrà com objectiu contribuir al creixement empresarial i afavorir el desenvolupament econòmic. A la firma del conveni van assistir també els responsables de l'àrea de Promoció Econòmica d'ambdós municipis: Jordi Barón i Àngels Chacón.

Igualada se suma a un model d'acord que Vilanova del Camí, ja havia subscrit amb Òdena, la Pobla de Claramunt, Carme o Castellolí i institucions com el Consell Comarcal de l'Anoia, el Centre Tecnològic de Masquefa, la Cambra de Comerç de Barcelona, la Unió Empresarial de l'Anoia i l'Associació de Polígons dels Plans. L'a nova aliança es veu clau per generar sinergies conjuntes per a la promoció del territori que es puguin portar a terme des del Centre d'Innovació Anoia, suma un aliat clau com és l'Ajuntament d'Igualada.

Marc Castells considera que treballar de la mà és fonamental i de fet ja existeix un protocol de col·laboració des de la Conca d'Òdena. Castells també va remarcar que "l'objectiu principal del conveni és la creació d'ocupació"; un objectiu "clar i compartit", va dir Castells, amb Vilanova del Camí.

Entre les accions generals a desenvolupar hi ha la promoció dels polígons industrials de la Conca d'Òdena, donar suport a les empreses que hi ha ubicades, i fomentar l'emprenedoria.