21 de juliol de 2014
21.07.2014

L'Anoia Folk captiva el públic

Una nova edició del Festival va aplegar unes 400 persones, entre grans i petits al castell de la Pobla de Claramunt

21.07.2014 | 19:15
L'Anoia Folk captiva el públic

Una nova edició de l'Anoia Folk, va aplegar al voltant de 400 persones, entre grans i petits al castell de la Pobla de Claramunt, que varen passar-s'ho d'allò més bé amb les cançons i danses de l'animador Oriol Canals, que va voler retre el seu homenatge particular al desparegut -ara fa trenta anys, el cantant i animador Xesco Boix. Amb el seu saber fer, va engrescar tant per grans com petits, fins a la posta de sol.

A 1/4 d'11 de la nit va ser el torn de la vigatana Joana Serrat que va cantar els temes del seu darrer disc, Dear Great Canyon, a més de regalar-nos amb un tema d'"estrena mundial" com va comentar l'artista i acabar amb la cançó "Princesa de colors" que va tocar i cantar a petició del públic, en solitari . La banda extraordinària que l'acompanyava, estava formada per il·lustres músics de l'escena barcelonina -entre ells Edu Martínez (La Habitación Roja, Pumuky, Partido, Clem Snide) i David Soler (possiblement el millor pedal steel guitar del nostre país) -, es completa amb el també canadenc Gavin Gardiner, membre de The Wooden Sky. Una magnífica veu que van poder descobrir en tota la seva dimensió i textura, el públic de l'Anoia Folk i que Joana Serrat va agraïr amb una piulada "Mil gràcies @AnoiaFolk per aquesta vetllada tan bonica al Castell de Claramunt. Màgic i Fantàstic, public immillorable. Una consideració que es repeteix amb la majoria d'artistes que passen per l'Anoia Folk, pel bon ambient, el marc increïble i intimista que genera el Castell de Claramunt.

Després del concert intimista de la Joana Serrat, va ser el torn dels energètics Los Stompers, d'origen irlandès afincats a Barcelona, van imposar el seu ritme frenètic de reminiscències celtes, reinterpretades, sense faltar als seus orígens de la música de pub. Una vetllada extraordinària que deixa un bon regust de boca per començar a preparar la XXa edició prevista pel dissabte 18 de juliol de 2015, amb la promesa que sigui un cartell a l'alçada d'aquesta edició.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook