La nova urbanització del la carretera de Manresa i del passeig de Sant Miquel del nucli d'Òdena ha portat l'Ajuntament d'Òdena a posar en marxa una campanya per dinamitzar el comerç local i afavorir la implantació de noves activitats econòmiques, i afavorir a la vegada l'autoocupació dels odenencs a l'atur.

Properament el municipi odenenc té previst iniciar les obres d'urbanització de la nova avinguda comercial en el tram principal de la població -passeig de Sant Miquel i avinguda de Manresa.

La regidoria de Promoció Econòmica ha cregut convenient aprofitar l'actuació per dur a terme un nou projecte de dinamització comercial. El projecte es durà a terme gràcies a la Diputació de Barcelona.

"Aquest projecte anirà encaminat a la promoció d'ocupació de l'oferta de lloguer o venda dels locals buits o en desús d'aquesta zona comercial", han explicat fonts municipals. Aquesta setmana el regidor de promoció econòmica i alcalde d'Òdena, Pep Solé, ha explicat el projecte als veïns identificats en aquesta zona com a propietaris de locals buits o en desús, i així poder copsar les seves opinions respecte a l'acceptació de la proposta i començar a realitzar les actuacions de millora de la imatge i atractiu comercial dels locals perquè siguin llogats o venuts a nous emprenedors.