Els comerciants d'Igualada han impulsat la creació d'una nova aplicació per a telèfons mòbils, IgualAPP, que neix com un nou servei de comunicació per a la ciutat. L'objectiu és que sigui una aplicació de comunicació i publicitat participativa gratuïta. El seu contingut és generat per la pròpia activitat dels usuaris de forma fàcil, ràpida i pretén tenir la població informada de tot el que passa a la ciutat.

La IgualAPP ofereix un sistema de publicitat gratuïta i instantània per a tots els bars, restaurants, botigues i altres comerços. Des de grans esdeveniments fins a petites promocions del petit comerciant. Només cal tenir un compte de Facebook associat a un smartphone o tauleta electrònica per poder penjar tots els comunicats o anuncis que es vulguin. Tan senzill com fer una foto i introduir un comentari, com per exemple el menú del dia d'un restaurant, una oferta puntual d'una botiga de roba, esdeveniments d'oci puntuals, etc. Tot per tenir el públic informat a l'instant.

IgualAPP vol facilitar la venda d'objectes de segona mà dins de la nostra pròpia ciutat. Només s'ha de realitzar una fotografia del producte que es vol vendre, establir-ne un preu i una adreça de contacte (adreça electrònica, telèfon mòbil o xarxes socials).

IgualAPP també pretén mantenir informat de les notícies que tinguin a veure amb l'Anoia. A més a més, l'aplicació ofereix una selecció de vídeos de Youtube i Vimeo relacionats amb Igualada, l'agenda cultural de l'Ajuntament i horaris de serveis d'Igualada com la Hispano Igualadina, farmàcies de guàrdia i Ferrocarrils.