Els agents municipals de la Torre realitzen patrulles nocturnes durant l'estiu per tal d'estar més atents a un increment dels problemes que hi ha en aquestes hores. Es tracta d'una operativa en la qual també hi internen agents del cos de Mossos d'Esquadra.

En aquest període, els agents tenen constància d'un increment de les incidències, que es tradueix en més queixes dels veïns per sorolls o per altres problemàtiques. El reforç del servei nocturn, segons han explicat fonts municipals, ha d'incidir directament, també, en una reducció dels actes vandàlics.

L'Ajuntament vol combatre el vandalisme des d'abans que es produeixi el dany. Les patrulles tenen una finalitat també dissuassiva. Els agents fan identificació de persones i vehicles, si els creuen sospitosos de poder ser una eina per a lladres i delinqüents. Es fa una especial atenció a zones que queden més aïllades, com ara les urbanitzacions i cases allunyades del nucli de població.

Segons la policia, el bon temps ve acompanyat d'un canvi d'hàbits de la població. El fet de tenir més temps lliure, de fer més vida al carrer, fa que hi hagi més possibilitats de viure conflictes.