L'Ajuntament de Masquefa està aprofitant el període de vacances escolars per executar diverses obres de manteniment i millora als centres educatius. Aquest estiu el consistori invertirà més de 50.000 euros en actuacions a les diferents escoles.

El gros dels treballs s'està fent a l'escola El Turó, la més antiga del municipi, on s'estan reformant íntegrament quatre serveis, dos situats a la planta baixa i dos a la planta primera. A més, a l'edifici antic de l'escola també es col·locaran noves finestres de doble vidre per garantir un aïllament tèrmic i acústic millor. A més, la Generalitat, per la seva banda, instal·larà una nova porta d'entrada.

Una altra actuació destacada en aquest pla de millores als centres educatius serà l'arranjament del terra d'un dels mòduls de l'escola Masquefa II. A més, a l'escola Font del Roure es posaran cortines a les aules en les quals no n'hi havia.

Amb aquests treballs, l'Ajuntament vol contribuir a millorar els equipaments educatius del municipi i les condicions de treball i estudi del professorat i els alumnes.