10 de agost de 2014
10.08.2014

Martorell construirà un nou passeig per a vianants per damunt d'un tram del TGV

Els terrenys tenen una superfície de 3.500 m2 i la nova avinguda permetrà crear una connexió cap al sector del torrent de Llops

11.08.2014 | 07:35

L'Ajuntament de Martorell transformarà la zona superior del calaix per on circula el Tren d'Alta Velocitat (TGV) en un passeig per a vianants que permetrà unir l'aparcament de la plaça de Joan Serrats (a tocar de l'estació de Martorell-Enllaç de FGC) amb el carrer de Josep Vilà, on hi ha el complex esportiu del torrent de Llops. El projecte, aprovat en la darrera junta de govern local, es troba en període d'informació pública durant un mes. El pas s'anomenarà passeig de la Creu Roja, amb motiu de la celebració del 75è aniversari de l'entitat a Martorell.
Arran de la construcció del calaix del pas del TGV es van crear uns terrenys de 3.500 m2 i que s'ubiquen al marge de l'espai del parc fluvial del torrent de Llops. L'Ajuntament ha considerat necessària l'ordenació d'aquesta zona i l'ha transformada en un passeig per a vianants tenint en compte el paper estratègic que té pel fet d'unir l'enllaç de l'estació de Ferrocarrils amb els barris del torrent de Llops i Can Cases.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook