L'Ajuntament de Piera iniciarà el mes d'octubre les obres del projecte de remodelació de la piscina municipal, que tindrà com a intervenció més destacada la substitució de la coberta retràctil.

L'any 1998 es va inaugurar a Piera la piscina coberta, que era l'actuació més destacada que s'havia fet en el complex aquàtic des de la seva inauguració. Des de llavors han passat setze anys d'ús de la coberta retràctil, una instal·lació que va servir de model a la Generalitat a l'hora d'estendre a altres municipis el que en aquell moment era un innovador sistema de tancament.

Arran de les fortes ventades de principi de febrer de l'any passat, que van aixecar algunes planxes de la coberta, es va decidir fer un repàs de tota l'estructura metàl·lica de la coberta, que culminarà amb les obres d'aquest mes d'octubre. L'actuació preveu la substitució dels tancaments laterals i la coberta retràctil del vas de la piscina, inclou també el canvi de la unitat humidificadora i conductes d'aire, amb la finalitat d'aconseguir la temperatura més ajustada dins de la piscina i més garanties de salubritat. Les obres s'iniciaran l'1 d'octubre i s'allargaran fins a final de desembre.

Fonts de la direcció de la piscina de Piera i la regidoria d'Esports han informat que les activitats d'aigua es traslladaran provisionalment a la piscina de l'escola Agora International School Barcelona de Sant Esteve Sesrovires, mentre que la resta d'activitats dirigides que s'organitzen en aquest equipament continuaran sense canvis. L'Ajuntament també ha demanat disculpes als usuaris que ja hagin reservat l'activitat o s'hagin fet socis a partir del setembre pel fet de no haver estat informats amb anterioritat del tancament provisional de la piscina.

Per les molèsties que es preveu que generin unes obres d'aquestes dimensions, el consistori ha previst la implantació d'una sèrie de mesures per compensar els usuaris i que s'aplicaran durant el període que durin els treballs.

En concret, es rebaixarà el 25% la quota d'abonat mentre s'hi faci la intervenció. També es premiarà la fidelitat durant aquest temps amb una targeta client, es regalaran tres invitacions mensuals per convidar familiars i amics, i si algú es dóna de baixa durant el període d'obres, s'estalviarà la matrícula quan es torni a apuntar.