Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d´Esquadra de la Unitat d´Investigació de Vic van detenir el 14 d´agost, a un home i una dona, de 26 i 19 anys, un de nacionalitat marroquina, el noi veí de Manlleu i la noia de Vic, com a presumptes autors d´un delicte de furt a Olesa de Montserrat (Baix Llobregat)

La investigació es va iniciar el passat dia 4 d´agost , quan els agents de comissaria de Martorell va rebre una denúncia de la filla de les víctimes.

En la denúncia s´explicava que el 3 d´agost un matrimoni d´ancians, amb problemes de mobilitat i vista ,van obrir la porta a un jove al qual van confondre amb un nebot.

Els ancians van deixar entrar al jove i en tot moment es van pensar que era el seu nebot. El noi va estar una estona conversant amb els avis fins que els hi va demanar un got d´aigua i quan els ancians van anar a la cuina a preparar-lo, el jove va aprofitar per entrar a l´habitació , sostreure les joies i un sobre amb diners per seguidament va marxar del domicili.

Durant la investigació es va poder saber, que no era la primera vegada que feia aquest tipus de furt. El jove era qui realitzava l´engany a persones d´edat avançada i actuava amb una altra noia que era qui, a posteriori, s´adreçava a establiments joiers per tal de revendre el material sostret.

La investigació va concloure el passat dia 14 amb la detenció del noi i la noia a Vic.

Després de declarar davant els Mossos d'Esquadra, ambdós van quedar en llibertat amb la obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.