21 de agost de 2014
21.08.2014

Pares de la suprimida escola bressol la Ginesta reclamen poder tornar a triar centre

Diuen que s'ha "incomplert" la promesa de traslladar l'equip docent a la nova llar d'infants que els han assignat, l'Espígol, que es reobre enguany

22.08.2014 | 07:55
Edifici de l´escola bressol municipal l´Espígol, que reobrirà les portes

Els pares i mares que tenien els fills a l'escola bressol municipal la Ginesta, que ha quedat suprimida de cara al proper curs, reclamen poder tornar a escollir a quin centre volen portar els nens i nenes a partir del setembre. Els afectats argumenten que amb l'anunci del tancament, del qual l'Ajuntament ja els va informar a principi d'aquest any, "l'alcalde ens va donar a entendre que el proper curs tots, inclòs l'equip pedagògic de la Ginesta, anàvem a la nova escola bressol l'Espígol", que aquest proper curs tornarà a obrir les seves portes.

Segons el col.lectiu de pares i mares, l'Ajuntament els va comunicar en aquell moment que "teníem preferència per escollir per als nostres fills qualsevol escola bressol municipal d'Igualada en cas que no volguéssim anar a la nova escola l'Espígol. Nosaltres vam inscriure els nostres infants a l'Espígol perquè confiàvem que hi hauria el mateix equip tal com ens havia dit l'alcalde". Ara, però, afirmen que la situació no és la que se'ls havia promès.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook