23 de agost de 2014
23.08.2014

Igualada comença a fer realitat l'anella verda, que preveu tenir llesta el 2016

El projecte inclou crear 28 km de recorregut per fer activitat física a l'entorn de la ciutat

23.08.2014 | 08:34
A la zona que transcorre pel costat del riu Anoia s´hi posarà senyalització i s´habilitaran àrees de descans

L'Ajuntament d'Igualada ha iniciat aquest estiu els primers treballs per construir una gran anella verda amb diferents recorreguts per realitzar a peu o en bicicleta, que sumen un total 28 quilòmetres. El projecte es divideix en tres circuits -l'anella fluvial, la central i la de les Guixeres- i les obres s'allargaran fins al 2016.
Els treballs que s'han iniciat preveuen la construcció d'un vial lateral a la carretera de les Maioles -corresponent a l'anella de les Guixeres-, amb un pressupost de 200.000 euros. El regidor de Mobilitat i Urbanisme d'Igualada, Jordi Pont, ha explicat que es tracta d'una demanda ciutadana, ja que és una carretera "molt utilitzada" per corredors i ciclistes.
La capital de l'Anoia s'ha marcat l'objectiu de tenir enllestida l'obra l'any 2016. La primera fase del projecte s'executarà entre aquest estiu i la tardor i consta de dues actuacions diferenciades. D'una banda, gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona, es construirà un vial lateral al primer tram de la carretera de les Maioles i les obres s'allargaran durant tres mesos. Aquesta actuació forma part d'un tram de 13,11 quilòmetres de recorregut i, tot i que ara s'avança una part de l'obra, la resta s'executarà entre l'any que ve i l'altre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook